mitä asiakkaani sanovat

Kokemuksella on väliä

Mitä asiakkaani sanovat?

Olen tehnyt Anna-Liisa kanssa yhteistyötä jo toistakymmentä vuotta. Ideanna on toteuttanut nettisivu- ja elokuvaprojektejani ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Ihanaa, kun on yhteistyökumppani, joka kuuntelee, kyselee ja toteuttaa asiakkaan toiveet!
Tuulikki Harmia-Pulkkinen
Anna-Liisa hoitaa asiakkaansa vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Kuunnellen toiveet ja neuvoen miten ideoista saa vielä parempia. Tyytyväinen asiakas jo pitkään. Vahvasti suositellen
Riitta Manninen
Yritin pitkään saada toimivaa verkkosivustoa niin, että se olisi itseni näköinen. Kokeilin eri vaihto-ehtoja ja tuskailin koska asia ei edennyt. Olen ollut viime vuodet paljon ulkomailla, joten minulla ei ole kiireisten näyttelymatkojeni ohessa jäänyt aikaa keskittyä sivustoihin, se ei myöskään ole omaa osaamisaluettani.

Yleensä parhaimman lopputuloisen tuottaa keskittyminen siihen mitä itse osaa ja antamalla muut ammattilaisten hoidettavaksi. Anna-Liisan kanssa asia lähti etenemään. Minulla on nyt sivusto, jota olemme edelleen kehittämässä vastaamaan tarpeisiini ja osaava ammattilainen auttamassa. Kiitos Anna-Liisa!
Mari Blomroos-Heininen
Ihan tuli itku silmään, kun Anna-Liisan neuvot osuivat niin kohdalleen.
Helena Lounavaaara-Rintala ja Mauno Rintala